Posteljni komplet,postelja+ležišče+11 delna posteljnina

272.00€

Šifra izdelka: medvedek moder
Razpoložljivost: Prednaročilo
Količina:     - ALI -   Na seznam želja
Primerjaj


POSTELJNI KOMPLET VSEBUJE:

- otroško posteljico dimenzij 120x60 cm,
- vzmetnico in
- 11-delni komplet posteljnine.

Postelja

Letveni deli postelje so narejeni iz borovega lesa, polne stranice pa iz kvalitetnega iverala.
Dimenzije posteljnega dna ustrezajo namestitvi vzmetnice 120 x 60 cm.
Dno je prestavljivo po višini 3-stopenjsko.
Nalepka z motivom medvedka v izbrani barvi posteljnine.

Ležišče (jogi)

Sredica vzmetnice je iz PU pene srednje trdote, odlično zračna in elastična. Ležišče zagotavlja optimalno podporo hrbtenici.
Prevleka je iz bombaža.
Debelina vzmetnice je 6 cm,
Polnilo: PU pena PN-2130.
Prevleka: bombaž s PES-vato in lutrasilom:
Surovinska sestava prevleke: 100% bombaž.

OPIS POSTELJNINE:

1. PREVLEKA ZA VZGLAVNIK 40x60 cm, univerzalna prevleka za vzglavnik, ki se prilega k vsaki otroški postelji. Izdelana je iz 100% bombaža, pridobljen pa ima tudi kakovstni standard Ökotex in TÜV. Zadrga prevleke vzglavnika se varno skrije.

2. PREVLEKA ZA ODEJO Z DIMENZIJAMI 120x90 cm ALI 100x135cm, Izdelana je iz 100% bombaža, pridobljen pa ima tudi kakovstna  standarda Ökotex in TÜV. Zadrga prevleke odeje se varno skrije. ( Prosimo,da pri naročilu v komentar navedete dimenzijo želene prevleke ! )

3. ZAŠČITNA OBLOGA ZA OTROŠKO POSTELJICO – dimenzije: dolžina cca. 188 cm, višina cca. 38 cm. Poseben dizajn z dodatnimi šivi omogoča, da se popolnoma prilagaja na otroško posteljico 120x60 cm, pri večji pa na posteljico 140x70. Veliki okrasi živalic krasijo visoko naslonjalo za glavo. Zgornji robovi so posebej oblikovani in okrepljeni, kar omogoča varnost in udobje med spanjem v posteljici. Zaščita je napolnjena s posebno antialergijsko snovjo, poleg tega pa je elastična in zračna. Polnilo ima izpolnjen certifikat ÖKOTEX. Močna vrvica v skladni barvi omogoča fiksno prilagajanje na posteljico.

4. VZGLAVNIK 40x60 cm, univerzalna dimenzija, ki ustreza vsaki prevleki za vzglavnik. Pletena je z belo bombažno tkanino. Polnilo, ki ima izpolnjen certifikat ÖKOTEX, omogoča zračnost in udobje, poleg tega pa je zasnovana tako, da vzglavnik ni predebel, kar lahko škoduje otroku. Hkrati zagotavlja elastičnosti in mehkobo.

5. ODEJA 120x90 cm ali 100x135cm, se prilagaja na vsako otroško posteljico 120x60 cm. Pletena je z belo bombažno tkanino. Polnilo, ki ima izpolnjen certifikat ÖKOTEX, omogoča zračnost, toploto in udobje. Robovi in stranice so izdelani tako, da odeja ne zdrsne med uporabo, poleg tega pa se po mnogih pranjih ne deformira. ( Prosimo,da pri naročilu v komentar navedete dimenzijo želene odeje ! )

Opomba: Na izbiro sta 2 različna modela baldehinov. 

6. VELIK BALDEHIN IZ BOMBAŽA 155x240 cm  : baldehin je zelo dolg in širok, kar pomeni, da se izredo lepo razporedi okoli posteljice, dekorativno zguba ali pa pritrdi na daljšo stranico posteljice. Baldehin seže skoraj do tal in pritrdi s spodnjimi klini, kar onemogoča padec otroka s posteljice, kot se to žal dogaja pri ceneni opremi. Izdelan je iz 100% bombaža, pridobljen ima tudi kakovostni standard ÖKOTEX in TÜV.

Ali:

VELIK BELI BALDEHIN IZ ŠIFONA-TILA Z BOMBAŽNIM VLOŽKOM 160x250 cm  : baldehin je zelo dolg in širok, kar pomeni, da se izredo lepo razporedi okoli posteljice, dekorativno zguba ali pa pritrdi na daljšo stranico posteljice. Baldehin seže skoraj do tal in pritrdi s spodnjimi klini, kar onemogoča padec otroka s posteljice, kot se to žal dogaja pri ceneni opremi. Izdelan je iz mehke tile, omogoča pa zračnost posteljice.

7. DVA VISEČA KROGCA ali SRČKA ( odvisno od modela baldehina. +   LOK - PENTLJA – Dva viseča okrasna krogca z mehkim polnilom je prikupen dodatek k kompletu posteljnine. Zbuja otrokovo pozornost v prvih mesecih življenja. Velik lok je kot zaključek lepe dekoracije.

9. OKVIR BALDEHINA – Stabilen okvir – stoji pod baldehinom ali pod mrežo za komarje. Izdelan je iz kakovostnih in robustnih materialov, pobarvan pa v belo barvo. Gladki gumbi onemogočajo drsenje tila. Dva nosilca (z nastavljivim pritiskom) je možno enostavno namestiti na posteljico. Lahko se namesti na krajšo ali pa daljšo stranico posteljice. Poleg tega je možno nastaviti višino okvirja baldehina, kar vam omogoča, da se sami odločite kako visoko nad posteljico želite imeti baldehin. Primeren je za vse posteljice standardnih dimenzij 120x60 oz. 140x70 in pa tudi nestandardnih dimenzij.

10. VISEČA TORBA ZA PRIPOMOČKE IN IGRAČE 60x60 cm – Univerzalna torba z velikimi žepi in zmogljivostmi je namenjena za razne pripomočke in igrače. Torba je 3-plastna, izdelana pa je iz mehkega polnila in bombažne podloge, na zunanji strani pa iz barvne bombažne tkanine. Enostavno nameščanje na posteljico omogoča prilagajanje na ježka na 3 straneh. Poleg tega se na dnu nahajata 2 vrvici, kar onemogoča motenje torbe med previjanjem. Na sredini torbe sta 2 srčka, ki lepo okrasita celo zadevo.

11. OKRASNI VOLANČKI – Namen okrasnih volančkov je zakrivanje spodnjega dela posteljice. Volančki so nagubani, lahko se jih pa lepo razporedi po celi dolžini. Primerni so za otroške posteljice dimenzij120x60 cm.

12. RJUHA ZA ODEJO 120x60 cm ali 140x70 cm - izdelana je iz kakovostnega frotirja z maso okoli 180g/m2. Zahvaljujoč temu je rjuha izredno mehka, prožna in trpežna, dobro pa se raztezajo tudi na debelejše vzmetnice, in sicer brez izgube debeline, kot se to dogaja pri cenenih rjuhah. Rjuho odlikuje tudi enostavna uporaba in stabilnost dojenčka med ležanjem na njej. Na voljo je v čudovitih pastelnih barvah, ki so prikazane na spodnjih slikah: bela, smetana, rumena, oranžna, roza, vijolčna, zelena, modra.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: